VG Aircocheck_Slider header_2560x880

AIRCO BIJVULLEN MET ONZE AIRCO SERVICE

De airco-installatie van uw auto is niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks een gedeelte van de airco vloeistof, ook wel koudemiddel genoemd. Dat is heel normaal. Wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan € 500,-. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. Laat dus jaarlijks een airco check uitvoeren. Bij vakgarage is dat meestal GRATIS.

 

WAT KOST AIRCO BIJVULLEN?

Een goed onderhouden airco-installatie in uw auto betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook zeker bij aan de verkeersveiligheid. ‘Frisse bestuurders’ reageren alerter en zijn tot dertig procent minder vaak betrokken bij auto-ongelukken. Vakgarage heeft drie verschillende airco onderhoud pakketten. Om de airco bij te vullen gebruikt Vakgarage altijd de beste producten.
 

AIRCO SERVICE
KOSTEN AIRCO ONDERHOUD
Airco Check & Refresh  GRATIS of slechts € 19,95*
Airco Reiniging & Refresh€ 39,95
Airco Combi-servicebeurt R134A € 149,-**
Airco Combi-servicebeurt R1234YF € 199,-***

*Gratis bij onderhoud. 
**Prijzen zijn inclusief recycling en o.b.v. koudemiddel R134A met een maximum van 250 gr.
***Prijzen zijn inclusief recycling en o.b.v. koudemiddel R1234YF met een maximum van 250 gr.

AIRCO SERVICE: KOEL IN DE ZOMER, HELDERE RAMEN IN DE WINTER

Heerlijk, een koele auto in de zomer en heldere, onbeslagen ramen in de winter! Met een airco rijdt u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen. Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Laat hem daarom regelmatig controleren door Vakgarage. Dankzij onze aircoservice werkt uw airco optimaal in elk seizoen, zodat u altijd geniet van een heerlijk klimaat in uw auto. 

Goed airco-onderhoud voorkomt problemen. Aan een goed werkende airco raakt u zo gewend. En dan kunt u al gauw denken dat het systeem helemaal geen onderhoud nodig heeft. Maar niets is minder waar: zelfs een goed werkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. En dus wordt de koelcapaciteit van uw auto na een paar jaar fors minder. Bovendien kan een tekort aan koudemiddel de compressor beschadigen. En een nieuwe compressor kost 800 euro of meer! Voorkom zo’n dure reparatie en laat uw airco op tijd bijvullen bij Vakgarage. Wij zijn specialisten op het gebied van airco-onderhoud. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

MET VAKGARAGE VERTROUWD DE WEG OP!

Bij Vakgarage van Kwawegen zorgen wij ervoor dat uw auto altijd in topconditie is. Onze monteurs bieden hoogwaardige service en onderhoud, zodat u veilig en comfortabel de weg op kunt. Of het nu gaat om regulier auto-onderhoud of een grondige aircocheck. Vertrouw op onze expertise en rij met een gerust hart!

 

UW AIRCO IN TOP CONDITIE BIJ Vakgarage van Kwawegen

Onze aircospecialisten bij Vakgarage van Kwawegen zorgen ervoor dat uw airco altijd in topconditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare geuren. Met ons speciale controle- en onderhoudsprogramma bent u verzekerd van een optimaal werkende airco. Maak snel een afspraak en rij comfortabel en gezond!