Kleine beurt bij Vakgarage Van Kwawegen in Ridderkerk

Bij Vakgarage Van Kwawegen wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van Kwawegen niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van Kwawegen voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Ridderkerk altijd langs Vakgarage Van Kwawegen om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Ridderkerk? Kom dan langs Benedenrijweg 180 in Ridderkerk (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragevankwawegen.nl of bel naar 0180-413033.

Contactgegevens

Vakgarage Van Kwawegen
Benedenrijweg 180
2987 VB Ridderkerk

tel.: 0180-413033
mail: info@vakgaragevankwawegen.nl